fbpx

Retourneren


Garantie Algemeen/Retourneren

Flashpatterns.nl staat borg voor garantie en/of service van door ons bedrijf verkochte producten. Ieder product uit ons assortiment wordt dan ook gegarandeerd tegen materiaal en fabricagefouten. In voorkomend geval wordt het product gratis gerepareerd of, indien het product niet meer wordt gemaakt, wordt het product vervangen met een overeenkomend product van ons (zie ook onze algemeen voorwaarden Artikel 8)

Normale slijtage of verkeerd gebruik vallen overigens vanzelfsprekend niet onder deze garantie.

Bij constatering van een defect, bij levering dient u binnen 7 dagen een email naar info@flashpatterns.nl met vermelding van het defect. Wij sturen U binnen 24 uur een email terug. Vervolgens dient het product retour gestuurd te worden aan Flashpatterns.nl. De kosten voor verzending vallen echter niet onder de garantie, en komen voor rekening van de koper.

Email: info@flashpatterns.nl

Flashpatterns Nederland: Bogerd 25, 2922 EA Krimpen aan den IJssel.

flashpatterns.nl is onderdeel van de Trans Continental Skyline Enterprises Group.
KVK Nr 24445636
Belasting fiscaal nr: NL123627187B01
Aangesloten bij: Hooftbedrijfschap Detailhandel.
Ons kunt U ook vinden op: Beveiligings start pagina.nl

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Flashpatterns Nederland geretourneerd worden. De kosten voor verzending vallen echter niet onder de herroepingsrecht, Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@flashpatterns.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus 7 euro administratie kosten binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Definitie van mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  1. Ongebschadigd.
  2. Ongebruikt.
  3. In origineel onbeschadigd verpakking met alle toebehoren.

 

 

Retour adres:

Flashpatterns Nederland.
Scoutenstraat 28
2901AW
Capelle a/d ijssel