fbpx

Reviews – flashpatterns.nl gasten book/reviews

Om onze gasten book/reviews te zien klik de onderstande link !

>Flashpatterns Gastenbook<<

Jack van Alphen.

2 reviews

12 uur geleden

Ik was er vandaag ook en had met spoed div flitsers nodig alle zaken in en om Rotterdam waren al dicht maar bij deze zaak was het geen probleem: komt u maar langs hoor was het antwoord van de eigenaar:) ik dus op pad en het overtrof mijn stoutste verwachtingen, ik heb behoorlijk wat ingeslagen en nog wat besteld dus mijn dag is weer top en de prijs is ook top. Aardige man en super service, en bedankt voor de koffie was ik aan toe na dagje door heel Nederland. Ik zeg gewoon je spul hier kopen, en ook voor super staaflampen met kegel (oranje) voor de branche groep Verkeersregelaar,s.
Nogmaals hartelijk dank voor de service! mvg Jack

Like

Like

Jan Thomas Verbree

2 reviews

een week geleden

Zeer goede ervaring mee. Ik ben bij de showroom langsgegaan om er zeker van te zijn dat ik het juiste product voor mij aan zou schaffen. Ik heb gekozen voor een zwaai”lamp” model aangezien er een lichte bolling in m’n dak zit en ik op die manier het beste rondom zichtbaar ben. Via internet bestellen kon ook, maar ik ben blij dat ik toch even de moeite heb genomen om me te laten informeren over de mogelijke keuzes.

Like

Reactie van de eigenaareen week geleden

Bedankt gr flashpatterns.nl

Gertrud Marki

1 review

een week geleden

Top service, goed geholpen door flashpatterns.nl met overzetten naar de niuwste r65 verlichting, hun vriendelijk mobiel inbouwer heeft het precies naar wensen bij mijn lokatie ingebouwd.

Like

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

We doen altijd ons best voor onze klanten, bedankt voor de review.

Soraya Van Der Laan

1 review

4 maanden geleden

Super goeie spullen. Je woord goed geholpen. Mog je problemen hebben met iets even een belletje of mailtje en hij helpt je. Ik raad hem aan bij al me vrienden. We gaan er zeker meer halen 🙂

Like

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

Dankje wel 😁 en tot snel weer.

Alex Groen

1 review

4 maanden geleden

Super bedrijf!!
Wordt overal aan mee gedacht, zeer klantvriendelijk !!
Via de site kon ik er niet uit komen welke lampen het beste zouden zijn, kort daarop een uitnodiging om langs te komen om te bekijken welke het beste waren, zelfs inbouw op locatie is super geregeld !!
Kortom !! 5 sterren voor service en klant vriendelijkheid

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

Bedankt 😁

P Brink

7 reviews · 1 foto

4 maanden geleden

Me hele auto zit vol met zijn lampen en werken allemaal naar behoren. We hebben 1x water in de lensen gehad maar dat werdt netjes omgeruild. Ben super blij met zijn lampen. We nemen alles bij hem af.

Like

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

Bedankt 😁

Silverck Wing

1 review

4 maanden geleden

(Vertaald door Google) geweldige en vriendelijke service, zeer knowlegeble eigenaar, goede adviezen en prijzen! …Meer

Like

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

(Vertaald door Google) Bedankt zo veel

(Origineel)
Thanks so much😁

paul klaverdijk

Local Guide · 41 reviews · 104 foto’s

een jaar geleden

Super service

1

Reactie van de eigenaar4 maanden geleden

Bedankt😁

Ik koop al jaren lang led producten maar een traffic advisor zoals als dit heb ik nooit gehad. Het is de helderste en meest goed ontworpen en doeltreffende verlichting die ik ooit in handen heb gehad met meer patronen dan wat ik voor stelde. Dit is de enige plek waar die ik mijn verlichting van nu af aan zal kopen.Uitstekende service.

Datum toegevoegd: 01/22/2012 door Chris

4 gedachten over “Reviews – flashpatterns.nl gasten book/reviews”

  1. Een top bedrijf en een PERFECTE service. We hebben er 2 zwaailampen led besteld en waren op dat moment niet leverbaar ongeveer 2 weken levertijd eigenaar gesproken en kwam met een goede oplossing en binnen de tijd in huis. Zwaailampen doen het perfect goede kwaliteit en veel licht met 7 verschillende patronen.

Plaats een reactie